4+1 újévi fogadalom 2021-re a szép bőrért

Egy új évvel, új kezdettel új szokások felvétele is együtt jár. Ezek közé tartozhat, hogy ezentúl nagyobb figyelmet fordítasz bőröd gondos ápolására. Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a dolgodat, hogy milyen új fogadalmakkal érdemes nekivágni az idei évnek, összegyűjtöttünk pár könnyen szokássá tehető, de alapvető fontosságú szépségápolási praktikát! A NAAVA a következő bőrápolási tippeket javasolja egy még ragyogóbb 2021-ért!

Alakíts ki bőrápolási rutint!

Egy új év remek lehetőséget kínál új rendszerek kialakításához. Ez riasztóan hangozhat elsőre, de hidd el, megéri, ha kialakítasz egy olyan ideális bőrápolási rutint, amitől a bőröd jól érzi magát. Ennek a rutinnak dolgozd ki a reggeli és az esti elemeit is, hogy bőröd minden időben megkapja a számára szükséges gondoskodást!

Tisztíts és hidratálj minden egyes nap!

Mind az arcbőr alapos tisztítása, mind a megfelelő hidratálása kulcsfontosságú a bőrápolásban. Mégis gyakran megesik, hogy hol egyiket, hol másikat elhagyjuk, különösen egy hosszú nap után. Mégis arra biztatunk, hogy az idei év egyik fogadalma legyen az, hogy te egyiket se hagyod ki! Lehet, hogy így kicsit több időt töltesz majd a fürdőszobában, de a belefektetett idő megtérül, hiszen bőröd egészségesebb és élettel ragyogóbb lesz!

shutterstock 529458019

A napközben a bőrödre rakódott szennyeződések eltávolításához A NAAVA Aqua Moments arctisztító gélt ajánljuk! A benne található holt-tengeri iszap segítségével a pórusok mélyéről tisztít és felszínre hozza a szennyeződéseket, miközben a holt-tengeri ásványianyag-tartalmával harmonizálja a bőrt.

Igyál elegendő vizet!

Egy szépségápolási szabály van, amit nincs nő, aki ne tudna: elegendő folyadékot kell fogyasztani. Igyál minél több tiszta, friss vizet, vagy gyógyteát, hogy megfelelően hidratált maradj és bőröd is tisztán és élettel telien tündököljön!

shutterstock 400659769

Menj el rendszeres bőrgyógyászati szűrésre!

Az az ideális, ha évente egyszer felkeresed a bőrgyógyászodat, és elvégezteted az anyajegy szűrést. De nem csak emiatt érdemes szakemberhez fordulnod: az érettebb báőr a kozmetikumok összetevőire is másként reagálhat. Egy jól képzett szakember segíthet megmutatni, hogyan hozhatod ki az arcápolásból is a maximumot, és segíthet megtalálni a bőrtípusodnak leginkább megfelelő bőrápoló krémeket!

Emeld magasabb szintre a bőrápolásod!

Itt az idő, hogy elkezdj komolyabban foglalkozni a bőröd ápolásával és a korodnak, illetve a bőröd igényeinek is megfelelő készítményeket használj. 

shutterstock 616637960

Miért olyan fontos a bőrtípusunkhoz és az életkorunkhoz leginkább passzoló hidratáló krémet választani? Mert csak a jól megválasztot arckrém képes gondoskodni bőröd megfelelő nedvességtartalmáról és puhaságáról. Ideális választás lehet nappalra a könnyen beszívódó Argan Beauty bőrfeszesítő arckrém, amely a ránctalanító argánolaj mellett értékes gránátalma- és csipkebogyóolajat, valamint a bőr kiegyensúlyozott működését támogató holt-tengeri vizet is tartalmaz. Az éjszakai megújulásban pedig a selymesen lágy Argan Beauty bőrfeszesítő éjszakai arckrémmel tudod arcbőrödet kellőképpen támogatni. 

A Naavaról

A NAAVA a Föld legősibb szépségreceptjét hozta el Önnek: a Holt-tenger iszapjának és vizének egyedülálló ásványait a természet különleges bőrszépítő esszenciáival ötvözte.

A Holt-tenger bolygónk egyik legkülönlegesebb természeti képződménye: vize nyolcszor sósabb az óceánokénál, iszapja a bőr számára fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket rejt magában.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.