A NAAVA Argan Beauty Intenzív Hidratáló Testápoló lett novemberben a Hónap Kedvence a Krémmánián! – Holt-tengeri szépségkalauz

NAAVA Argan Beauty Intenzív Hidratáló Testápoló az eddigi felhasználói vélemények alapján rendkívül népszerű a Krémmánia oldalán! A krémet használók méltatták a termék letisztult csomagolását, praktikus kiszerelését, kellemes, könnyed illatát és gazdagon tápláló, hidratáló hatását. Mi mindent tud ez a krém és miben rejlik bőrszépítő titka? Mi is alig várjuk már, hogy megoszthassuk veletek! 

Miért használj testápoló krémet?

A megfelelően hidratált bőr puha és selymes. Azonban amint nem áll rendelkezésre elegendő zsír vagy olaj, amely megakadályozza, hogy a víz elpárologjon a bőrünkből, a bőr kiszárad. Rendkívül fontos tehát, hogy testünk külső védelmi burkát gazdagon tápláljuk, és különösen igaz ez a téli hónapokban.shutterstock_696366016_1.jpgBőrünk megfelelő hidratáltságához elengedhetetlen a bőrben természetes módon található olajok és víz egyensúlyát helyreállítani. A testünket borító bőr természetes egyensúlyát és megfelelő hidratáltságát ásványi anyagokban gazdag testápolókrémekkel biztosíthatjuk.

A NAAVA Argan Beauty Intenzív Hidratáló Testápoló titka

Mitől olyan különleges ez a hidratáló testápoló? A NAAVA Argan Beauty Hidratáló Testápolója kifejezetten a Holt-tenger bőrszépítő elemeire és argánolaj intenzív bőrfiatalító hatására építenek. Legfőbb hatóanyagai a gazdagon tápláló holt-tengeri ásványok, valamint a sejtmegújító hatású argánolaj. A még intenzívebb, hosszan tartó hidratálásról a  bőrnyugtató shea vaj és kamillavirág-kivonat, valamint az avokádóolaj és az anyagcsere-fokozó ginzeng gondoskodnak. A NAAVA Argan Beauty Intenzív Hidratáló Testápoló rendszeres használatával bőröd újra bársonyosan puhává, gazdagon táplálttá, és fiatalosan feszessé válik. 

Számunkra azonban rendkívül fontos, hogy nem csak mi állítjuk, hogy az Intenzív Hidratáló Testápoló hozzájárul a gazdagon táplált, mélyen hidratált, puha bőrhöz. A termék felhasználói mind méltatták a krém értékes összetevőit, a kiszerelését és a hatását is. Hogyan vélekednek ők az Argan Beauty Intenzív Hidratáló Testápolóról?

Felhasználóink mondták

Az első felhasználói vélemények alapján a termék letisztult csomagolását, billenő megoldású kupakját roppant praktikusnak találjátok, hiszen így pont annyit tudtok a tubusból egyszerre kinyomni, amennyit szeretnétek.70536797_401195160587953_2631179214153318400_o.jpgTöbben örömmel tapasztaltátok, hogy a krém – testesebb állaga ellenére – könnyen felszívódik, nem hagy ragacsos érzetet maga után és a mélyen hidratáló, gazdagon tápláló hatását is sokan méltattátok. Zsófi, akinek saját bevallása szerint extrém száraz a bőre, így írt a termékről: 

Számomra a legjobb eddig próbált testápoló, veri az összes – drágább – testvajamat minden téren. És ha egy nap kimarad, még akkor is jól hidratált marad a bőröm, holott a lábam extrém száraznak mondható.

Bár egy testesebb, gazdagabb krém, mégis gyorsan beszívódik, és puha, selymes bőrt valamint finom, kellemes illatot hagy maga után. Véleményeitek alapján valóban segít a vízhiányos állapotokon, és láthatóan, szinte azonnal puhává, táplálttá varázsolja a bőrt.  

Hol szerezheted be?

Nem csak az a nagyszerű hírünk van, hogy ilyen elismerésben részesült a NAAVA Argan Beauty Intenzív hidratáló Testápoló, de most már az ország minden pontjáról elérhetőek termékeink, hiszen termékeinket közvetlenül megrendelheted a webshopunkon keresztül! Ha  inkább személyesen szereznéd be kedvenc NAAVA termékeidet, bármely patikában megvásárolhatod őket. Ha esetleg a hozzád legközelebbi patikában épp nincs termékeinkből, jelezd a gyógyszertárosnak és ők megrendelik számodra a kért mennyiséget!

Egy biztos: Akkor fogod igazán értékelni ezt a hidratáló krémet, ha kipróbáltad, és a saját bőrödön tapasztalod annak minden előnyét! Írd meg nekünk is, a te bőröd hogyan szépül napról-napra a
NAAVA Argan Beauty Intenzív Hidratáló Testápolóval!

A Naavaról

A NAAVA a Föld legősibb szépségreceptjét hozta el Önnek: a Holt-tenger iszapjának és vizének egyedülálló ásványait a természet különleges bőrszépítő esszenciáival ötvözte.

A Holt-tenger bolygónk egyik legkülönlegesebb természeti képződménye: vize nyolcszor sósabb az óceánokénál, iszapja a bőr számára fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket rejt magában.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.