A NAAVA elhozta nektek a mélytisztító argánolajos holt-tengeri tiszta iszapmaszkot!

A NAAVA legújabb termékében egyszerre két, ezeréves hagyományokkal bíró szépségápolási kultúra ölt testet: a Holt-tenger bőrmegújító ásványi iszapját revitalizáló, ránctalanító hatású marokkói argánolaj egészíti ki. Milyen bőrszépítő hatással bír a holt-tengeri tiszta iszap? Hogyan táplálja arcbőrödet ez a hatóanyagokban gazdag iszappakolás? Olvass tovább, hogy feltárhassuk számodra a NAAVA újításának bőrfiatalító titkait!

Már az ókori emberek (köztük a nagyhatalmú fáraók) is a Holt-tenger gyógyhatású vizében merítkeztek meg, ha szépülni, gyógyulni vágytak. Az innen származó iszapot annyira értékes szépségipari hatóanyagnak tartják, hogy a mai napig  turisták százezrei zarándokolnak el érte a Holt-tengerhez.

woman swims dead sea

Van viszont egy remek hírünk! Nem kell egészen Izraelig utaznod, ha a holt-tengeri iszap értékes összetevőivel szeretnél szépülni! A NAAVA elhozta neked a 100%-os tisztaságú, argánolajjal gazdagított eredeti holt-tengeri iszapmaszkot, amelyet immár a saját fürdőszobádban kenhetsz magadra!

Teljes megújulás a bőrnek

A Holt-tengeri só és iszap gyógyhatása nem csupán mítosz. A tenger medrében összesűrűsödött, nagyon magas sótartalmú tiszta iszap extrém koncentrációban tartalmazza a Holt-tenger egyedülálló ásványi összetevőit, és évezredek óta varázsolja különleges élménnyé a test és a bőr ápolását.

shutterstock 301196660

Az eredeti, természetes iszap a bőrödön keresztül méregtelenít, miközben elősegíti a bőr teljes megújulását. Használatával az egész test rugalmasabbá, fiatalosabbá válik.

Mélyen tisztítja a bőrt

Az iszap rendkívül mélyen tisztító hatással rendelkezik: kiszívja a szennyeződéseket a pórusok mélyéről, egyúttal fertőtlenít, valamint leszárítja a mitesszereket és pattanásokat is. Kozmetikai kezelések során évtizedek óta alkalmazzák az iszapot, hiszen regenerálja, táplálja, hidratálja és élénkíti a bőrt. Ennek is köszönhető, hogy a bőr öregedését lassítja, egészséges sejtműködést és feszes bőrt eredményez.

Pórustisztító, gazdagon tápláló arcmaszk

A NAAVA új lemosható arcmaszkja miközben mélyen tisztíja a pórusokat, értékes összetevőivel gazdagon táplálja is azt. Miben rejlik a NAAVA Argan Beauty holt-tengeri iszapmaszkjának a titka? Ebben a hatóanyagokban gazdag iszappakolásban egyszerre két, ezeréves hagyományokkal bíró szépségápolási kultúra ölt testet: a Holt-tenger bőrmegújító ásványi iszapját revitalizáló, ránctalanító hatású marokkói argánolaj egészíti ki.

beautiful woman with clay mud mask her face isolated white wall

A bőrfiatalító hatásról  az antioxidánsokban bővelkedő szőlőmag-olaj, a mélyen hidratáló aloe kivonat és a rugalmasságot fokozó, bőrpírt csökkentő borágó olaj is gondoskodik. Ha szeretnél többet megtudni ezekről az értékes természetes növényi olajokról, olvasd el az öt legjobb bőrápoló olajat bemutató cikkünket!

A Holt-tenger évezredek óta a gyógyulni és szépülni vágyók mekkája. A jó hír, hogy mostantól már a saját fürdőszobádban is töltekezhetsz a Holt-tenger értékes ásványaival! Elég hozzá beszerezned néhány kiváló, eredeti összetevőjű, természetes holt-tengeri iszap-tartalmú terméket, és már kezdődhet is a különleges élményt nyújtó test- és bőrápolás!

A Naavaról

A NAAVA a Föld legősibb szépségreceptjét hozta el Önnek: a Holt-tenger iszapjának és vizének egyedülálló ásványait a természet különleges bőrszépítő esszenciáival ötvözte.

A Holt-tenger bolygónk egyik legkülönlegesebb természeti képződménye: vize nyolcszor sósabb az óceánokénál, iszapja a bőr számára fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket rejt magában.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.