AQUA MOMENTS

DEAD SEA
MULTI-HERO ESSENCE

Fedezze fel a megannyi izgalmas felhasználási módot:
alkalmazza önmagában, vagy adja hozzá meglévő kozmetikumaihoz a Holt-tenger ásványokban gazdag, tápláló erejét.

NAAVA Aqua Moments Multi Hero

AQUA MOMENTS

DEAD SEA
MULTI-HERO ESSENCE

150ML

Tökéletes tisztaságú, többszörösen koncentrált holt-tengeri víz 21 különleges, ásványi összetevővel, és számtalan bőrtápláló felhasználási móddal. A nagyfokú koncentráció miatt pár csepp is elég belőle akár közvetlenül a bőrön vagy fejbőrön alkalmazva, akár más kozmetikumba csepegtetve, annak hatását erősítendő. Kompromisszummentes, természetes összetétel: az egyes ásványi anyagok egymással szinergiában képesek kifejteni rejuvenációs hatásukat.

Csak külsőleg alkalmazandó! Ne használja sebes bőrfelületen. Szembejutás esetén azonnal öblítse ki, és szükség esetén keresse fel orvosát. Gyermekektől elzárva tartandó.

HASZNÁLATI JAVASLATOK

beauty treatment

A TISZTA, HIBÁTLAN ARCBŐRÉRT

Pattanások, mitesszerek helyi kezeléséhez tegyen egy cseppet közvetlenül az érintett (nem sebes!) bőrfelületre, masszírozza be pár percig. Legkésőbb 20 perc múlva öblítse bő vízzel.

cosmetic

A SELYMES, RUGALMAS BŐRÉRT MINDEN TESTTÁJÉKON

Zuhanyzás után a nedves bőrét masszírozza át pár cseppel. Hagyja beszívódni pár percig, majd öblítse le alaposan. 

woman hair

A DÚS, ÉLETTEL TELI HAJÉRT

Szokásos adag samponjába cseppentsen pár csepp esszenciát, és így mossa meg haját. Lemosás előtt hagyja pár percig beszívódni, majd alaposan öblítse le.

joint2

A JÓL MOZGÓ IZÜLETEKÉRT

Masszírozzon koncentráltan pár cseppet az érintett testrész bőrébe. A melegérzet természetes, a magas ásványianyag-koncentráció váltja ki. 20 perc elteltével mossa le vízzel. 

parasol

NAPOZÁS UTÁN A NYUGODT BŐRÉRT

A kipirosodott bőrt zuhanyzás után, még nedvesen masszírozza át pár csepp esszenciával, mely rögtön pótolja a napozás során elvesztett ásványi tartalékokat. Rövid ideig hagyja beszívódni, majd öblítse le. 

cream

A KRÉMEK JOBB HATÁSFOKÁÉRT

Az arckrém felvitele előtt cseppentsen 1 cseppet a kezébe kimért krémmennyiségbe, keverje el és úgy vigye fel a krémet. Leöblíteni nem szükséges. 

Fontos: koncentrált használat esetén pár perc után alaposan mossuk le az érintett testfelületről.

AQUA MOMENTS

DEAD SEA
MULTI-HERO ESSENCE

Van egy izgalmas tippje, miképp érdemes

használni a Multi-Hero Essence-t?

Ossza meg velünk, mi pedig
közzétesszük ezen az oldalon!

ÖN HOGYAN HASZNÁLJA
LEGSZÍVESEBBEN?

Inspiráljon másokat is! Kérjük, ossza meg a többi NAAVA vásárlóval, miképp szereti használni a Dead Sea Multi-Hero Essence-t. A legjobb felhasználási módokat közzétesszük oldalunkon.

Töltsön fel képet! (opcionális)

1

FELHASZNÁLÓI VISSZAJELZÉSEK

Luxus merülés

Be kell valljam, imádom ezt a terméket. Eleinte végigpróbáltam az itt leírt módokon a használatát, és tényleg nagyszerűen működik! Annyira rákattantam, hogy engedtem a kísértésnek, és a tengervíz után sóvárgó testemet egy otthoni fürdőszeánsszal jutalmaztam meg: egy egész flakonnal beleöntöttem egy teli kád vízbe és elmerültem tetőtől talpig. Valami mennyei! Fél órán át áztam benne és amellett, hogy a bőröm rögtön puhább és hidratáltabb lett, a hajam pedig dúsabb hatású, az egész nap sajgó derekam fájdalma is csökkent (álló munkát végzek). Azóta egy-két havonta megismétlem a szeánszot, mostmár gyertyákkal, párologtatott illóolajokkal fokozva az élményt. Mindenkinek ajánlom!

- K. Juli -

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.