Elég alaposan távolítod el a fényvédő krémet a bőrödről?

Nem kell többet bajlódnod a makacs vízálló naptejektől való megszabadulással. Íme néhány remek tipp, hogyan távolítsd el bőrödről alaposan, de kíméletesen a fényvédő krémet a nap végén!

Bőrápolás a hőségben

Erős napsugárzás esetén az év más időszakában is, de a nyár derekán különösen fontos, hogy megfelelő védelemmel óvjuk bőrünket a bőrrák, a korai öregedés és a ráncok ellen.

mohamed-nashah-xqqq_c7eerc-unsplash.jpgDe ahogy telnek a forró hetek, az alapos naptejezés hatására bőröd pórusai bizony eltömődhetnek, amely gyulladáshoz és pattanások kialakulásához vezet. Különösen, ha nem fordítasz kellő időt és figyelmet arra, hogy este az egész testedről alaposan eltávolítsd  a nap közben rákent naptej maradványait. 

Miért kell lemosni a naptejet?

Talán azt kérdezed magadtól: ha igazán jó minőségű naptejet használok, mit számít, ha a bőrömön marad egy strandolós nap végén? Nos, számít. Meleg van, erős a sugárzás, napközben többször újra és újra bekened magadat naptejjel (legalábbis reméljük, hogy így teszel!).

shutterstock 507142384 sm

Ilyenkor azonban nem csak a naptejet viszed fel bőrödre, de számos szennyeződés is kerül a rétegek közé. Tehát fürdőzés után a naptej alapos eltávolítása nem csak azt jelenti, hogy megszabadulsz a fényvédőd bőrödön maradt kémiai vagy fizikai maradványaitól, hanem azt is, hogy alaposan és mélyen kitisztítod a pórusokat, így előzve meg a mitesszerek és pattanások kialakulását.

Elég-e a szokásos esti zuhanyzás vagy fürdés?

Ha használtál már igazán jó fényvédő krémet, jól tudhatod, hogy bár remekül gondoskodik bőröd védelméről, de amennyire ellenálló a káros sugarak ellen, pont annyira nehéz később a bőrödről eltávolítani.

shutterstock 355923947

Éppen ezért a szokásos esti zuhany egy hétköznapi tusfürdővel valószínűleg kevés lesz. Ahhoz, hogy a rendkívül makacs vízálló naptejtől és a szennyeződésektől megtisztíthasd bőrödet pórusmély tisztításra van szükség!

Hogyan szabadulj meg nap végén a fényvédő krémtől?

Ha igazán megbízható megoldást keresel, a nyári napokra tedd félre a hétköznapi tusfürdődet, és válassz olyan terméket, amely összetételének köszönhetően mélyen tisztítja a pórusokat.

shutterstock 628488902

A mesésen nyárillatú Aqua Moments Holt-tengeri Iszapos Tusfürdő 100%-os tisztaságú holt-tengeri iszap tartalmának köszönhetően alaposan tisztítja meg bőrödet a naptej maradványaitól és a rárakódott szennyeződésektől.

Hatékony megoldás a nyári pattanások ellen!

Arcbőrünk természetesen sokkal érzékenyebb, mint testünk többi része, így eltérő tisztítást és ápolást igényel. A naptejet azonban arcbőrünkről is le kell mosnunk! Ennek érdekében esténként tisztítsd meg arcbőrödet az Aqua Moments Arctisztító Gél 3in1-bennel!

shutterstock 168875090

Ez a kíméletes arctisztító gél a benne található holt-tengeri iszapnak köszönhetően egyszerre tisztít és hozza felszínre a szennyeződéseket a pórusok legmélyéről, miközben a holt-tengeri só ásványianyag-tartalmával harmonizálja is a bőrt.

Ugye, milyen egyszerű? A megfelelő bőrtisztító termékek használatával nem kell többet választanod bőröd hatékony védelme és tiszta, egészséges frissessége között! Élvezd ki a napsütéses nyarat, napozz bátran, este pedig ne felejtsd el a holt-tengeri iszap tartalmú NAAVA termékekkel megtisztítani bőrödet egészen a pórusok legmélyéről! Napbarnított, ragyogó bőrt és jó kikapcsolódást kívánunk!

A Naavaról

A NAAVA a Föld legősibb szépségreceptjét hozta el Önnek: a Holt-tenger iszapjának és vizének egyedülálló ásványait a természet különleges bőrszépítő esszenciáival ötvözte.

A Holt-tenger bolygónk egyik legkülönlegesebb természeti képződménye: vize nyolcszor sósabb az óceánokénál, iszapja a bőr számára fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket rejt magában.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.