Fizetés és szállítás

Fizetési lehetőségek

Utánvétel
Utánvétes fizetésnél rendelésének ellenértékét a futárnál készpénzben, illetve bankkártyával, vagy a kiválasztott GLS CsomagPonton készpénzben fizetheti ki.

Bankkártyás fizetés
Webáruházunkban a SimplePay egyszerű és biztonságos rendszerén keresztül fizethet bankkártyájával (Mastercard, Visa, Amex).

Bővebben itt olvashat a SimplePay fizetési rendszerről.

Szállítási feltételek

Minden egyéb esetben szállítási díjaink a következőek házhozszállítás vagy GLS CsomagPontra való rendelés esetén egyaránt:
– 0 Ft és 6 999 Ft rendelési érték között: bruttó 1 199 Ft
– 7 000 Ft – 11 999 Ft rendelési érték között: bruttó 699 Ft
– 12 000 Ft rendelési érték felett: díjmentes

Átvételi pontok megtekintéséhez kattints ide.

Amikor a rendelés megérkezik a kért átvételi pontra SMS-ben és e-mailben értesítést küld a rendszer a csomag érkezéséről. A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el a CsomagPontokok nyitva tartási ideje alatt.

Magyarországon több mint 800 GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A csomagfeladásnál, kérjük vegyék figyelembe a CsomagPontok nyitvatartási idejét. A részletes nyitvatartást megtalálják a CsomagPont keresőben.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól, valamint a Naava különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.