Fizetéssel, szállítással, pontgyűjtéssel kapcsolatos információk

A termékek árai tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFÁ-t).

Utánvétel
Ha NAAVA termékét utánvéttel rendelte meg, akkor a futárnál készpénzben vagy bankkártyával is ki tudja fizetni.

Bankkártyás fizetés
Webáruházunkban a SimplePay egyszerű és biztonságos rendszerén keresztül fizethet bankkártyájával (Mastercard, Visa, Amex). Bővebben itt olvashat a SimplePay fizetési rendszerről.

Házhozszállítás
Rendelése az egész ország területén a megadott címre kiszállításra kerül. A beérkezett rendeléseket aznap, de legkésőbb másnap összekészítjük és átadjuk a futárnak. Emailben értesítést küldünk amint a csomag átadásra került a futárnak. Jellemzően 1, maximum 2-3 munkanapon belül kiszállításra megrendelése, mely függ a futárcég leterheltségétől.
Csomagpont
A csomagpontra kért rendelése megkönnyíti vásárlóink kiszolgálását. Azok a vásárlók, akik számára nehézséget jelent adott időben a megadott címen várni a csomag érkezését, dönthetnek úgy, hogy csomagpontra kérik a kiszállítást és szabadon választhatják meg, mikor veszik át rendelésüket. A csomagátvételi pontok listáját ezen az oldalon tekintheti meg.

Szállítási díjak házhozszállítás és csomagpontra leadott rendelések esetén:

  • 0 és 9990 Ft rendelési érték között bruttó 990 Ft
  • 9991 Ft rendelési érték felett ingyenes

Termékgarancia
Mi bízunk a termékeinkben, így bízunk abban is, hogy elégedett lesz a NAAVA készítményekkel, ezért Vállaljuk, hogy amennyiben vissza kívánja küldeni a vásárolt NAAVA terméket és ezt a vásárlástól számított 30 napon belül jelzi nekünk, visszatérítjük a termék árát még akkor is, ha azt már kibontotta. Ennek a feltétele, hogy e-mailben a garancia@naava.hu címre, vagy levélben a NAAVA LDS KFT. 1063 Budapest Szinyei Merse u. 10. as. 2. címre megírja nekünk, hogy miért nem vált be a NAAVA készítménye, valamint hogy mely bankszámlaszámra kéri a vételár visszatérítését, illetve székelyünkre (postai úton vagy futárszolgálat útján) visszaküldi legalább a termék 60%-át (a terméken feltüntetett töltősúlyhoz képest) a vásárlást igazoló számlával együtt. A termékek ellenértékét az Áru és számla megérkezésétől számított 14 naptári napon belül visszautalja Önnek a megadott bankszámlaszámra. A csomagvisszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni.

Törzsvásárlói pontok
A törzsvásárlói kedvezmény regisztrációhoz kötött.

  • Regisztrált vásárlóként a webáruházban rendelt termékekkel pontokat gyűjthet. Minden termék mellett fel van tűntetve a vásárlásával járó pontok mértéke, az így gyűjtött pontokat pedig már a következő vásárlás alkalmával be tudja kedvezményre váltani. Az összegyűjtött pontokat a Felhasználói fiókban tudja nyomon követni
  • 1 pont 1 forint kedvezményt ér
  • A pontok a megrendelés lezárását követően lesznek elérhetőek. A megrendelést a csomagok átvétele után zárjuk le.
  • A rendelt termékek visszaküldésével az azokért kapott hűségpontok sajnos érvényüket vesztik.
  • A pontok nem válthatók át készpénzre, kizárólag a NAAVA.hu oldalon történő vásárlás során jogosítanak kedvezményre. Két vagy több felhasználói fiók által gyűjtött pontok összevonása és közösen történő beváltása nem lehetséges, illetve harmadik személyre át nem ruházhatók.
  • A vásárlások során megszerzett pontok kedvezményekre történő átváltása nincs időkorláthoz kötve.
  • Amennyiben a felhasználói fiók bármilyen okból törlésre kerül, a törlés pillanatáig összegyűjtött, de fel nem használt pontok érvénytelenné válnak.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.