Gyorssegély a fáradt bőrnek – megérkezett a NAAVA azonnali simító hatású aranymaszkja!

Minden nő életében vannak olyan kiemelt pillanatok, amikor nem engedhetjük meg, hogy bőrünk fáradt vagy elgyötört legyen. Ilyenkor azonnali, hathatós segítség kell! Remek hírünk van számodra: többé már nem szükséges elutaznod a Holt-tengerhez vagy egy luxuskozmetikába rohannod, ha a bőröd megújulásra vár, házhoz jön a megoldás! Hiszen elérhető már a NAAVA Aqua Moments Ready to wow aranymaszkja, amellyel bőröd 20 perc alatt évekkel fiatalabbnak látszik! Miben rejlik a titka? Már mondjuk is!

Azonnali wow hatás a NAAVA arany maszkkal!

A NAAVA legújabb termékét, az acmella kivonattal gazdagított azonnali hatású arany textilmaszkot kifejezetten a fontos események előtti bőrszépítő bevetésre tervezték. Ez a szuper, bőrtápláló szérummal átitatott maszk 20 perc alatt varázsolja bőrödet kipihentté és frissé.

arany maszk

Nem is kell mást tenned, mint felhelyezni arcodra a maszkot, és relaxálni egy kicsit. Amíg te pihensz, a szépséges arany maszk értékes hatóanyagai elvégzik a dolgukat. A bőr fiatalításáról a növényi izomlazító, arcvonás-lágyító acmella-kivonat gondoskodik, míg a bőrtápláló holt-tengeri ásványokban gazdag kényeztetést a szérum magas holt-tengeri víz tartalma biztosítja.  20 perc elteltével bőröd kipihentnek, frissnek és évekkel fiatalabbnak tűnik majd. De miben rejlik a holt-tengeri víz titka és mire képes az acmella-kivonat? Ezt is elmeséljük!

Holt-tengeri ásványok a szép bőr szolgálatában

A NAAVA arany textilmaszkjának az alapja az ásványi anyagokat extrém koncentrációban tartalmazó holt-tengeri víz, amely értékes tápanyagokkal tölti fel  bőrünket. Mi mindennel?

A Holt-tenger vize tízszer több kloridot, negyvenszer több magnéziumot, és jelentősen több brómot tartalmaz, mint az összes többi tenger. Magas kalcium- és nátriumtartalma testünk megfelelő vízháztartásáról gondoskodik. A holt-tengeri sós víz éppen ezért rendkívül hatékony a száraz bőr kezelésében, és a bőrproblémák enyhítésében.

Acmella-kivonattal a ráncok ellen

Nekünk, nőknek bármikor adódhat olyan fontos esemény az életünkben, amikor szeretnénk ha bőrünk új erőre kapna és fiatalosan ragyogna. Ilyenkor nem biztos, hogy van időnk egy hosszú fiatalító kúrára, vagy éppen luxuskozmetikába menni. Ekkor jön el az acmella ideje!

acmella

Az arany és azonnali feszesítő hatású acmella-kivonat számos öregedésgátló, ráncellenes krémnek és szérumnak az alkotóeleme, hiszen ez az értékes növényi esszencia szemmel láthatóan kisimítja a bőr felületét. Hatékonyan veszi fel a küzdelmet a mélyülő ráncokkal, és gyakorlatilag azonnal a feszességét vesztett bőr megsegítésére siet.

Van, hogy úgy érezzük, fáradt és nyúzott arcbőrünkön már csak a csoda segíthet. Ha eljött ez a pillanat, dobj fel egy NAAVA Ready To WOW aranymaszkot, és már jöhet is a csoda! Végre egy termék, ahol nem kell hónapokig várnod a hatást, hiszen 20 perc elegendő is, hogy kiderüljön, az acmella-kivonattól bőröd valóban új erőre kap-e. Ha nem hiszed, járj utána!

Termékünk csupán pár kattintással beszerezhető a webshopban!

A Naavaról

A NAAVA a Föld legősibb szépségreceptjét hozta el Önnek: a Holt-tenger iszapjának és vizének egyedülálló ásványait a természet különleges bőrszépítő esszenciáival ötvözte.

A Holt-tenger bolygónk egyik legkülönlegesebb természeti képződménye: vize nyolcszor sósabb az óceánokénál, iszapja a bőr számára fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket rejt magában.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.