Aqua Moments
Holt-Tengeri Fürdősó Antistressz 500g

1.990 Ft

Felemelő, igazi holt-tengeri fürdőszeánsz az Ön saját fürdőszobájában! Kényeztesse bőrét és fáradt izmait egy többezer éves spa-rutinnal: merüljön el egy meleg kád víz és a NAAVA Aqua Moments 100% tisztaságú fürdősó ölelésében, és élvezze, ahogy a Holt-tenger egyedülálló ásványi összetevői ellazítják testét és elősegítik bőre megújulását.

Elfogyott

Összetevők Holt-tengeri só

A NAAVA Aqua Moments Antistressz Holt-Tengeri Fürdősó stresszoldó magnéziumban gazdag összetétele további 26, egymással harmóniában lévő ásványi anyaggal és nyomelemmel támogatja a bőr természetes funkcióit, miközben az ízületekre, izmokra is jótékony hatással van. Hozzáadott anyagoktól mentes, 100% tisztaságú, természetes termék a Holt-tenger partjáról.

Használat

Tegyen 150 – 200 g (max. 1000 g) fürdősót a kádba, majd engedjen rá 37°C-os meleg vizet. Merüljön bele, és élvezze a fürdőt 15-20 percen át. A fürdést követően tusoljon le tiszta vízzel. Kizárólag külső használatra.

Bár fokozottan ügyelünk arra, hogy allergén anyagoktól mentes termékeket forgalmazzunk, sajnos az egyéni érzékenységekre és allergiás reakciókra nincs ráhatásunk, így ezekért felelősséget sem tudunk vállalni.
Amennyiben ilyet érzékel magán,
  1. azonnal függessze fel a kozmetikum használatát,
  2. súlyosabb tünetek esetén keresse fel bőrgyógyászát.

INCI

INGREDIENTS: MARIS SAL

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.