Aqua Moments
Holt-Tengeri Fürdősó + Eukaliptuszolaj 500g

1.990 Ft

Különleges holt-tengeri fürdőszeánsz az Ön saját fürdőszobájában – légzéskönnyítő eukaliptuszolajjal. Kényeztesse bőrét és testét ezzel az egyedülálló só-keverékkel: merüljön el egy meleg kád víz és a NAAVA Aqua Moments Holt-Tengeri Fürdősó ölelésében, és élvezze, ahogy az egyedülálló ásványi összetevők és az élénkítő illatú, 100% természetes eukaliptuszolaj könnyebbé teszik légzését, miközben elősegítik bőre megújulását.

Elfogyott

A NAAVA Aqua Moments Antistressz Holt-Tengeri Fürdősó stresszoldó magnéziumban gazdag összetétele további 26, egymással harmóniában lévő ásványi anyaggal és nyomelemmel támogatja a bőr, az ízületek és izmok természetes funkcióit, miközben a friss illatú, természetes eukaliptuszolaj segít a nap végén a  fellélegzésben.

Használat

Tegyen 150 – 200 g (max. 1000 g) fürdősót a kádba, majd engedjen rá 37°C-os meleg vizet. Merüljön bele, és élvezze a fürdőt 15-20 percen át. A fürdést követően tusoljon le tiszta vízzel. Kizárólag külső használatra.

Bár fokozottan ügyelünk arra, hogy allergén anyagoktól mentes termékeket forgalmazzunk, sajnos az egyéni érzékenységekre és allergiás reakciókra nincs ráhatásunk, így ezekért felelősséget sem tudunk vállalni.
Amennyiben ilyet érzékel magán,
  1. azonnal függessze fel a kozmetikum használatát,
  2. súlyosabb tünetek esetén keresse fel bőrgyógyászát.

INCI

INGREDIENTS: MARIS SAL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CAMPHOR WHITE OIL, CI 19140, CI 42051

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.