Aqua Moments
Holt-Tengeri Fürdősó + Levendulaolaj 500g

1.990 Ft

Különleges holt-tengeri fürdőszeánsz az Ön saját fürdőszobájában – nyugtató hatású levendulaolajjal. Kényeztesse bőrét és testét ezzel az egyedülálló só-keverékkel: merüljön el egy meleg kád víz és a NAAVA Aqua Moments Holt-Tengeri Fürdősó ölelésében, és élvezze, ahogy az egyedülálló ásványi összetevők és a finoman nyugtató, ellazító levendulaolaj feloldják izmai feszültségét, miközben elősegítik bőre megújulását.

Elfogyott

A NAAVA Aqua Moments Antistressz Holt-Tengeri Fürdősó stresszoldó magnéziumban gazdag összetétele további 26, egymással harmóniában lévő ásványi anyaggal és nyomelemmel támogatja a bőr, az ízületek és izmok természetes funkcióit, miközben a nyugtató hatású levendulaolaj álomba ringató illata segít a pihenésben.

Használat

Tegyen 150 – 200 g (max. 1000 g) fürdősót a kádba, majd engedjen rá 37°C-os meleg vizet. Merüljön bele, és élvezze a fürdőt 15-20 percen át. A fürdést követően tusoljon le tiszta vízzel. Kizárólag külső használatra.

Bár fokozottan ügyelünk arra, hogy allergén anyagoktól mentes termékeket forgalmazzunk, sajnos az egyéni érzékenységekre és allergiás reakciókra nincs ráhatásunk, így ezekért felelősséget sem tudunk vállalni.
Amennyiben ilyet érzékel magán,
  1. azonnal függessze fel a kozmetikum használatát,
  2. súlyosabb tünetek esetén keresse fel bőrgyógyászát.

INCI

INGREDIENTS: MARIS SAL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, CAMPHOR  WHITE OIL, CI 19400-NATURAL FOOD COLOUR – VITIS VINIFERA CONCENTRATE

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.