Aqua Moments
Holt-Tengeri Fürdősó + Rozmaringolaj, Kamilla 500g

1.990 Ft

Különleges holt-tengeri fürdőszeánsz az Ön saját fürdőszobájában – keringésjavító rozmaringgal és gyulladáscsökkentő kamillával. Kényeztesse bőrét és megfáradt tagjait ezzel az egyedülálló só-keverékkel: merüljön el egy meleg kád víz és a NAAVA Aqua Moments Holt-Tengeri Fürdősó ölelésében, és élvezze, ahogy az egyedülálló ásványi összetevők és a különleges növényi hatóanyagok feloldják a testében lévő feszültséget és elősegítik bőre megújulását.

Vásárolja meg ezt a terméket és szerezzen 60 pontot!
9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás Csomagpontokra és házhoz is! Részletek.

A NAAVA Aqua Moments Antistressz Holt-Tengeri Fürdősó stresszoldó magnéziumban gazdag összetétele további 26, egymással harmóniában lévő ásványi anyaggal és nyomelemmel támogatja a bőr, az ízületek és izmok természetes funkcióit, miközben keringésjavító rozmaringolajjal és gyulladáscsökkentő kamillával segít a tetőtől-talpig ellazulásban.

 

Használat

Tegyen 150 – 200 g (max. 1000 g) fürdősót a kádba, majd engedjen rá 37°C-os meleg vizet. Merüljön bele, és élvezze a fürdőt 15-20 percen át. A fürdést követően tusoljon le tiszta vízzel. Kizárólag külső használatra.

Bár fokozottan ügyelünk arra, hogy allergén anyagoktól mentes termékeket forgalmazzunk, sajnos az egyéni érzékenységekre és allergiás reakciókra nincs ráhatásunk, így ezekért felelősséget sem tudunk vállalni.
Amennyiben ilyet érzékel magán,
  1. azonnal függessze fel a kozmetikum használatát,
  2. súlyosabb tünetek esetén keresse fel bőrgyógyászát.

INCI

INGREDIENTS: MARIS SAL, ROSMARINUS OFFICINALIS FLOWER OIL, SALVIA AND CAMOMILE LEAVES

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.