Dió olaj

JUGLANS REGIA OIL

A közönséges dió származási helye Perzsia. Király dióként is említik. Európában a rómaiaknak köszönhető elterjedése. Az emberek régóta fogyasztják, de termését is használja a kozmetika, illetve a gyógyszerészet – ennek oka, hogy a dióolaj a természetben a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a többszörösen telítetlen zsírsavakat, vagyis Omega-3-at,Omega-6-ot,Omega-9-et.

Egyszeresen telítetlen és telített zsírsavat szintén találunk benne. A kozmetikában kitűnően alkalmazható száraz, berepedt bőrre, pszoriázissal vagy ekcémával küzdők bőrfelületeire. Mivel a sejtek fejlődésének táplálója, segítségével a bőr megújul, egészséges és szép lesz.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól, valamint a Naava különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.