Édesmandula olaj

PRUNUS AMYGDALUS  DULCIS OIL

A mandulafa egy gyümölcsfa, melyet a rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező magjáért termesztenek, hogy aztán  felhasználják a gasztronómiában és a kozmetikában is. A hosszúkás gyümölcsben kemény mag terem, melynek édeskés íze és jellegzetes aromája van. A mandulaolajat az egyiptomi felső társadalmi réteg már az ókorban használta a masszázsra készített termékekben és napjainkban is része a kozmetikai alkalmazásoknak. Napjainkban a mandulaolaj az egyik legnépszerűbb növényi olaj, természetes bőrpuhító, minden típusú bőrre ajánlott. Mivel lassan szívódik a bőrbe, kitűnő alap-masszázsolaj és remek vivőanyag az illóolajak és különböző kozmetikai összetevők hatóanyagai számára.
Tulajdonságok:
– bőrpuhító, hidratáló
– tápláló, regeneráló
– selymesítő

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól, valamint a Naava különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.