Édesmandula olaj

PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL

A mandulafát is gyümölcsfának tekinthetjük, melyet egyedi jellemzőkkel bíró magjáért is termesztenek. Ezt azután a kozmetikában és az ételek készítésében is alkalmazzák.

Az ókori egyiptomiak számára már nem volt ismeretlen a mandulaolaj, sokat használták, főként masszázs célokra. Manapság a kozmetikai alkalmazásoknak ugyancsak része.

Sőt, az egyik leginkább kedvelt növényi olajnak számít. A mandulaolaj természetesen puhítja a bőrt, valamennyi bőrfajtára javasolható. Lassú a bőrbe szívódása, alap masszázsolajként ajánlott, de vivőanyagként is kiváló, illóolajak és egyéb kozmetikai összetevők hatóanyagaihoz.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól, valamint a Naava különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.