Eukaliptuszolaj

EUCALYPTUS OIL

Az Ausztráliában honos eukaliptuszfa leveléből nyerik. Sokrétű felhasználási módját ismerjük, mint például párologtatás, bedörzsölés, inhalálás, fürdőzés során. Az eukaliptusz illóolaja az eukaliptol könnyen felszívódik a bőrön keresztül is, ezért hatásos asztma, megfázás, láz, torokfájás esetén. Számtalan felhasználási módja van a szépségápolási termékben is. Kozmetikai termékekben ajánlott koncentrációja 0,1 – 1%. Frissítő, hangulatjavító, figyelem összpontosítását elősegítő, illatosító keverékek összetevőjeként is előszeretettel használják az illóolaját.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól, valamint a Naava különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.