Kókuszolaj

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE

Rendkívül stabil bőrlágyító, a nem zsíros fajtából. A bőr egyszerűen felszívja. Sokoldalú, használata alkalmas vegyes, de problémás vagy zsíros bőrre is. Számos kozmetikai termékben alkalmazható, kellemes olaj, nincs tömítő hatással a pórusokra.

JELLEMZŐI:

  • szerkezete könnyű, selymes
  • használata kellemes érzést okoz
  • minden arcbőrtípusra ajánlott
  • a hatóanyagok beszívódására segítő hatást gyakorol
  • nem komedogén
  • egyszerűen emulgeálható
  • stabil az oxidációt tekintve, jól tűri a hevítést
  • csakis kókuszolajból nyerik, nem tartalmaz pálmaolajat vagy repceolajat

FELHASZNÁLÁSA:

  • sokoldalúan használható
  • arc- és testápolásra szánt krémek, emulziók összetevője lehet
  • vegyes és zsíros arcbőr ápolására kitűnően alkalmas
  • használható hajápoló készítményekbe

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól, valamint a Naava különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.