Akció

Skin Harmony
Sweet Dreams csomag

13.915 Ft

Skin Harmony Sweet Dreams csomag 100% valódi selyem párnakendővel a bőr éjszakai szépüléséért.

Törlés

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás Csomagpontokra és házhoz is! Részletek.

Szépítő növényi esszenciák a bőr életteli ritmusában. A NAAVA Skin Harmony termékek a holt-tengeri ásványok mellett különleges növényi kivonatok hosszú sorát tartalmazzák a bőr természetes egyensúlyáért és szépségéért.

  • NAAVA Skin Harmony Éjjeli Megújulás ArckrémEgész éjszakán át tartó táplálás a feszes, kisimult arcbőrért: a holt-tengeri víz és az aloe vera egyensúlyban tartja a hidratációt, a shea vaj értékes lipidekkel tölti fel a bőrt, miközben a kollagén és az öregedésgátló hatású gránátalmamag-olaj a szövetek szintjén állítja helyre a bőr rugalmasságát. 
  • NAAVA Skin Harmony Bőröröm TestápolóA holt-tengeri ásványok mellett a sheavaj mélyen és hosszan tartóan táplál, miközben a ligetszépe-olaj és az argánolajjal gátolja az öregedési folyamatokat. A borágóolaj a szövetek mélyéig fokozza a bőr feszességét, a jojobaolaj pedig bársonyos, hidratált bőrfelszínről gondoskodik.
  • 100% valódi hernyóselyem párnakendő

– Nincs több párnacsík
Az arc bőre a hernyóselyem párnakendőn pihenve nem gyűrődik, nem nyúzódik, nem keletkeznek rajta reggelre kellemetlen “párnacsíkok”

– Jobban felszívódnak az éjszakai krémek
Más textíliákkal (pl. pamut, viszkóz, mikroszál) ellentétben a selyem nem szippantja magába az arcra felvitt krémet, így az valóban az arc bőrén fejtheti ki a hatását

Megőrzi a haj szépségét
A valódi selyemhuzat megóvja a hajszálak nedvességtartalmát, és sima felületének köszönhetően nem roncsolja a hajvégeket, nem gubancolja a hajat, és a műselyemhez képest nem tölti fel elektromossággal

– Már a fejedelmek is így aludtak
Kína egykori arisztokrata hölgyei csakis hernyóselyem huzatú párnán voltak hajlandóak nyugovóra térni, hogy megőrizzék bőrük porcelán szépségét.
72x52cm méretű, anyagában vart felkötőkkel.
Adja át magát a kényeztető éjszakai pihenésnek!

Szín

Halvány orgona, Homok, Kék, Púder rózsaszín

Érdekelhetnek még…

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.