Titkos hatóanyag-tuning a kencéknek, hogy bőröd és hajad új életre keljen!

A NAAVA elhozta az Aqua Moments Dead Sea Multi-Hero Essence-t, azt a hatóanyag koncentrátumot, amely hozzájárul bőröd és hajad megújulásához. Csupán pár csepp is elég belőle, hogy meglévő arcápolódat, testápolódat, samponodat rejuvenáló hatóanyagok egész sorával gazdagíthasd. Kíváncsi vagy, mit tud ez az esszencia, és hogyan használhatod? Olvass tovább a részletekért!

A Holt-tenger bőrszépítő ereje

Már Kleopátra is ismerte a holt-tengeri sós víz titkát. A fennmaradt írások szerint a fáraónő kora előrehaladtával a holt-tengeri fürdők öregedésgátló hatásának köszönhetően őrizte meg mágikus szépségét. Szerelmével emiatt hódíttatta meg a holt-tengeri területeket, így szerezve kizárólagos jogot az itt fellelhető kincsekre.

shutterstock 648831025

De miben rejlik a holt-tengeri ásványok titka?  A Holt-tenger vize töménysége okán rendkívül nagy arányban tartalmazza a bőr kiegyensúlyozott működését támogató ásványi anyagokat, mint például kloridot, magnéziumot, valmint brómot. Magas kalcium- és nátriumtartalma testünk megfelelő vízháztartásáról gondoskodik. A holt-tengeri sós víz éppen ezért rendkívül hatékony a száraz bőr kezelésében, és a bőrproblémák enyhítésében.

Hatóanyag-tuning a kencéknek

A NAAVA az Aqua Moments Dead Sea Multi-Hero Essence termékével a Holt-tenger bőrszépítő erejét ebbe a flakonba koncentrálta. Így juthatsz most hozzá a  tökéletes tisztaságú, többszörösen koncentrált holt-tengeri vízhez, amely 21 különleges, ásványi összetevőt tartalmaz. És mire jó? A bőrtápláló felhasználási módok száma majdnem végtelen! Hiszen használhatod akár közvetlenül a bőrön vagy fejbőrön is, akár más kozmetikumba csepegtetve, annak hatását erősítendő. Ráadásul sokáig elegendő lesz a termék, hiszen a nagyfokú koncentráció miatt pár csepp is elég belőle! 

Hol használd a Dead Sea Multi-Hero Essence-t?

Arcbőrön

A NAAAVA holt-tengeri vizes koncentrátumával felturbózhatod arckrémeid hatását. Mielőtt felvinnéd az arckrémedet, cseppents 1 cseppet a kezedbe kimért krémmennyiségbe, keverd el, és úgy vidd fel a krémet.

shutterstock 1115019104

Mitesszerekkel, pattanással küzdesz?  Ebben az esetben is segítségedre lehet a NAAVA koncentrátuma: elég egy cseppet közvetlenül a problémás bőrfelületbe masszírozni, és  a hatóanyagok máris működésbe lépnek a tiszta, és sima bőr érdekében.

Akár az egész testen

Ha testápolódba csöpögtetsz pár cseppet az esszenciából, vagy akár közvetlenül zuhanyzás után a nedves bőrbe masszírozod a szérumot, az egész testeden kifejtheti bőrszépítő, gazdagon tápláló hatását. 

Kend a hajadra

A dús és élettel teli hajért cseppents pár csepp esszenciát a szokásos adag samponodba, és így mosd meg a hajadat.

shutterstock 106626536

Öblítés előtt hagyd hatni pár percig hajadon a  tündöklő, életteli hajzuhagatért!

Napozás utáni bőrápolás

Ha túlzásba vitted a napozást, a zuhanyzást követően óvatosan masszírozz pár csepp esszenciát a kipirosodott bőrre. Így a napozás során elvesztett ásványi tartalékokat rögtön pótolhatod.

A NAAVA új esszeciája kompromisszummentes, természetes összetételének köszönhetően bármelyik már meglévő bőrápoló termékeddel együtt használható. Az egyes ásványi anyagok egymással szinergiában fejtik ki rejuvenációs hatásukat, így a felturbózott bőrszépítő hatás garantált!

A Naavaról

A NAAVA a Föld legősibb szépségreceptjét hozta el Önnek: a Holt-tenger iszapjának és vizének egyedülálló ásványait a természet különleges bőrszépítő esszenciáival ötvözte.

A Holt-tenger bolygónk egyik legkülönlegesebb természeti képződménye: vize nyolcszor sósabb az óceánokénál, iszapja a bőr számára fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket rejt magában.

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól,
valamint a NAAVA különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.