A holt-tenger lelke bőre szépségeként születik újjá

Lassul a légzés, kisimul a test, megpihen a lélek. Eljött a pillanat, amikor a hétköznapok sodrásából a fürdőszoba varázskapuján átlépve feloldódhatunk a Holt-tenger lágy ölelésében, mielőtt pihentető álomra hajtanánk fejünket.
tortenet pic 01

A Naava a természet legrégibb elemeiből merít szépítő ihletet

A Holt-tenger bolygónk egyik legkülönlegesebb természeti képződménye: vize nyolcszor sósabb az óceánokénál, iszapja a bőr számára fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket rejt magában.

Ókortól napjainkig legendás szépségek élvezték hatását

A NAAVA-t évezredes hagyományok hívták életre: a Holt-tenger kincsei Kleopátra szépségkúráinak főszereplői voltak, értük hódíttatta meg e vidéket szerelmével, Marcus Antoniussal.
tortenet pic 02
tortenet osszetevok

Különlegesen értékes összetevőkkel a bőr kortalan szépségéért

Az élet fundamentumát alkotó ásványi anyagokat a növényi esszenciák aktív ereje hívja táncba a NAAVA mindhárom, válogatott összetevőkben gazdag, ápoló és tápláló termékcsaládjában.

A Holt-tenger kincsei mostantól a fürdő- szobájában

A NAAVA a szépség megőrzésének évezredestitkaiba avatja be Önt: olyan készítményeket ad a kezébe, amelyekkel rálelhet bőre természetes, kiegyensúlyozott szépségére.
tortenet pic 03

Hírlevél feliratkozás

Hírlevéleinkből még többet tudhat meg a szép bőr és a tudatos bőrápolás titkairól, valamint a Naava különleges ajánlatairól is elsők között szerezhet tudomást.